perjantai 25. tammikuuta 2013

Jalkapäevää ja kohti viikonloppua!

Paino 90,9kg

Kyllä toi paino ny sahaa. Alaspäin olis kuitenki tarkoitus. Ehkäpä huomenna. Ruuat on kuitenkin olleet just eikä melkein.

Aamun proteiiniletut onnistui paremmin kuin hyvin, eipä tuntunut siltä et olis dieetillä:

Namnamnam.
Tän kertaisiin lettuihin meni samat aineet kun eilen, paitsi ei mustikoita taikinaan. Pysyivät hienosti koossa ja maku oli ihan lettumainen. Kaveriksi sulattelin mansikoita pienellä lorauksella mehukeittoa. Ei tarvi paljon miettiä mitä sitä huomenaamulla söis!

Päivällä meni monta tuntia töissä, olen yrittäjä joten nämä työt vaihtelee paljon. Pidän sopivasti vapaata ja sit välillä tehdään pitkää päivää. Illalla raahauduin (siltä se ainakin tuntui) salille. Perille päästyä fiilis oli taas hyvä ja treeni kulki. Prässin sai nostaa 105 kiloon ja pohkeisiin prässissä 110kg. Vaikka tiedän et tykkään aina treeneistä kun saan vaan itseni liikkeelle, on se lähteminen silti aina takkuista. Ihme kyllä en ollut edes ainoa salilla perjantai-iltana! Jalkatreeni veti totutusti naisen taas veteläksi ja loppuillan olen istunut tässä nojatuolissani. Ihana raukeus. Huomenna lähden miehen kans viikonlopuksi Helsinkiin. Käydään rakentajamessuilla ja illalla elokuvissa + syömässä, meillä on puolivuotishääpäivä <3

2 kommenttia:

  1. Noista letuista tuli mieleeni rahkaletut, joita joskus tein useinkin. Mihinkähän sekin idea on hukkunut mielestä? Niitä täytyy saada eli täytyy etsiä ohje esille.

    Onnea puolivuotishääpäivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista! Puoli vuotta on kyllä mennyt kuin siivillä :) Taidankin mennä kokeilemaan näitä myös rahkalla.. Äh nyt tuli nälkä.

      Poista