sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rentoutusviikonloppu (suomeksi siis jotain muuta kuin ohjelma sanoi)

Paino:?

Viikonloppu vietettiin Helsingissä puolivuotishääpäivän merkeissä. Varattiin miehen kanssa hotelli Marskista vähän parempi huone, käytiin leffassa ja syömässä. Niin ja tietysti rakennusmessuilla. Ensi viikolla yritetään jättää rakennuslupapaperit ja sitten pitäisikin alkaa kaivaa talolle kuoppaa! Jee!

Eilinen meni olosuhteisiin nähden ok. Ohjelmassa pysyttiin paitsi sitten illalla. Elokuvaa katsellessa mussutettiin vähän popcornia ja päivällisellä otin karitsaa punaviinissä. Salaatin kanssa sentään. Tänään hotelliaamiainen oli kyllä just mitä pitikin, kaurapuuroa mehukeitolla ja raejuustolla. Nyt illalla vaan tehtiin sit tacoja. Huomenaamulla vaa'alla paljastuu sit katastrofin laajuus! :D Ei muuta kun leuka pystyyn ja kohti uusia vastoinkäymisiä! Ensi viikon olen TAYS:issa töissä joten lounaat nautitaan salaattibaarista jossa voi itse valita ainekset ja hinta menee painon mukaan. Vaikeinta siinä on pitää kohtuus ja ottaa oikeasti se ohjelman mukainen 100g lihaa ja jättää kastikkeet pois. Iltapäivävälipalaksi otan shakeriin hera80:stä. Vannotin lisäksi miestä raahaamaan mut salille töiden jälkeen, vaikka tiedän että olen väsynyt. Kyllä tää tästä.

Tää oli kyllä hieno uutinen Jyväskyläläinen kuntosali antoi naiselle huomautuksen - Ähkit liikaa treenatessasi. Mä saisin varmaan porttikiellon salille tuolla perusteella. Kuuluu ähkintää ja voihkintaa, joskus melkein murinaa, hiki lentää ja irvistelen. Ehkä jos ei oikeasti treenais täysiä vois olla naama peruslukemilla, ilman hikipisaraakaan ja täydellisessä hiljaisuudessa. Siihen asti aion ähistä just niin paljon ku tuntuu. Sori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti